2 τελευταία γνήσια TRX Suspension Fitness Trainers σε απίστευτη τιμή ευκαιρίας!

 

Μόνο 2 τελευταία κομμάτια! Θα φύγουν πολύ γρήγορα! 

 

Αγόρασε το δικό σου γνήσιο TRX τώρα στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας όσο ακόμα προλαβαίνεις!

 

Αυτή η δημοσίευση πώλησης πρόκειται για 2 καινούρια, γνήσια TRX Suspension Fitness Trainers, μοντέλο 2013. Κατάλληλα για το σπίτι, ύπαιθρο και γυμναστήριο. Αγοράστηκαν τότε σαν μέρος επαγγελματικού εξοπλισμού γυμναστηρίου και δεν χρησιμοποιήθηκαν ποτέ.

Ο ιμάντας άσκησης TRX είναι ένα εκπληκτικό καινοτόμο όργανο γυμναστικής και μπορεί να αναρτηθεί στην πόρτα, ή σε οποιοδήποτε ψηλό σημείο (μονόζυγο, ειδικός κρίκος εγκαταστημένος στο ταβάνι, γερό ψηλό κλαδί δέντρου, κλπ.).

Η συσκευασία, όπως μπορείτε να δείτε στις φωτό, περιλαμβάνει τον ιμάντα, το ειδικό αξεσουάρ σύνδεσης με την πόρτα, οδηγίες άσκησης και συναρμολόγησης και ένα DVD με πρόγραμμα ασκήσεων TRX για όλο το σώμα.  Υπόψην οτι στο YouTube υπάρχουν αρκετά δωρεάν βίντεο με προγράμματα ασκήσεων για το TRX.

Δείτε τις φωτό και τα βίντεο για λεπτομέρειες.

 

 

 

 


 

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: ΜΟΝΟ €69 το 1 TRX με ΔΩΡΕΑΝ εξοδα αποστολής σε όλη την Ελλάδα!

 

Το TRX πωλείται σημερα €180-250 ανάλογα το κατάστημα και το μοντέλο. Σήμερα υπάρχουν δύο μοντέλα, το Home & το Pro. Το παρόν είναι το μοναδικό μοντέλο του 2013, κατάλληλο για οικιακή κι επαγγελματική χρήση.

 

Να τι πρέπει να κάνεις τώρα για να αγοράσεις το 1 από τα 2 τελευταία κομμάτια TRX:

1. Στείλε μας email στο info@parisandreou.com με τίτλο "Ενδιαφέρομαι για το TRX" αν ενδιαφέρεσαι να το αγοράσεις άμεσα, με το ονομ/μο σου, την πλήρη ταχυδρομική σου διεύθυνση στην Ελλάδα και το κινητό σου τηλέφωνο. Υπόψην οτι η πληρωμή γίνεται μόνο ηλεκτρονικά με κάρτα, όπως βλέπεις παρακάτω.

2. Αφού λάβεις απάντηση στο email σου απο μας οτι είναι διαθέσιμο, έρχεσαι πάλι σε αυτή τη σελίδα ΕΝΤΟΣ 2 ΩΡΩΝ και το αγοράζεις άμεσα και με ασφάλεια με ηλεκτρονική πληρωμή. Αν έχουν περάσει 2 ώρες από την ώρα που έλαβες την απάντηση στο email σου, μην το αγοράσεις γιατί μπορεί να έχει ήδη εξαντληθεί. Αν ενδιαφέρεσαι ακόμα, απλά ξαναστείλε μας email όπως γράφεται παραπάνω.

 

 Τρόπος Πληρωμής:

 

2co checkout

 

--Ηλεκτρονική Άμεση Πληρωμή €69: γίνεται με την πιστωτική ή χρεωστική σου κάρτα  Visa ή MasterCard ή PayPal,  πατώντας το  κίτρινο κουμπάκι “Buy Now”  απο κάτω. 

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ:  Στην τελική οθόνη που θα δείς, μην ξεχάσεις να πατήσεις  το  πορτοκαλί κουμπάκι “Finalize Your Order” .

Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της αγοράς σου, θα παραλάβεις το TRX σου εντός 5 εργάσιμων ημερών, δωρεάν, στο χώρο σου.

buy-now-button-16

 

 

 

Σε αυτό το προιόν δεν υπάρχει η δυνατότητα επιστροφής. 

 

Πάρης Ανδρέου

Online Wellness Coach

info@parisandreou.com

Όροι και Πολιτικές

FotoFlexer JPG