Έναρξη/Συνέχεια Προγράμματος για άλλες 12 εβδομάδες: Δευτέρα 26/2/18 

 

Οι Εγγραφές Κλείνουν αυτή την Τρίτη 20/2/18, 10μμ

 

 Προσφορά GRAD SCHOOL: €27/μήνα (προεξοφλείται ανά τρίμηνο)

 

Κλείσε τη θέση σου τώρα στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας

 

Six Months From Now

 

Ναι Πάρη!

 

Θέλω να συνεχίσω το πρόγραμμά μας και να μπω στο FITin30' GRAD SCHOOL!

 

Θέλω να εντάξω τη σωστή άσκηση και διατροφή στον τρόπο ζωής μου για να να συντηρήσω αλλά και να βελτιώσω περισσότερο την υγεία, το σώμα και τη φυσική μου κατάσταση !

 

Καταλαβαίνω πως όταν κλείσω τη θέση μου απο κάτω μέχρι κι αυτή την Τρίτη στις 10μμ, θα:

 

Πληρώσω €81 για τις επόμενες 12 εβδομάδες του FITin30’ GRAD SCHOOL, με ό,τι αυτό περιλαμβάνει, όπως αναφέρεται στο βίντεο στη σελίδα παρουσίασης του προγράμματος.

Συγκεκριμένα, το GRAD SCHOOL περιλαμβάνει:

-- Τη δυνατότητα να παραμείνω ενεργό μέλος στο www.ParisAndreouFitness.com και να συνεχίσω να έχω πρόσβαση στις υπάρχουσες και μελλοντικές προπονήσεις

-- Τη δυνατότητα να παραμείνω ενεργό μέλος στο FaceBook Group "FITin30’ GRAD SCHOOL" και να συνεχίσω να έχω την υποστήριξη, καθοδήγηση και παρακίνηση που λαμβάνω ως τώρα

-- Την συνεχόμενη υποστήριξη στη διατροφή μου όπως μέχρι τώρα

-- Ειδικά σχεδιασμένο πρόγραμμα άσκησης και φυσικής κατάστασης για τους αποφοίτους του FITin30’ με 3 διαφορετικές Κυκλικές Προπονήσεις Υψηλής Έντασης κάθε μήνα, εκ των οποίων οι 2 θα είναι προηγούμενες προπονήσεις του FITin30' (τουλάχιστoν κατά 30 μέρες παλιότερες), και 1 ολοκαίνουρια προχωρημένη προπόνηση κάθε μήνα

-- Bonus 1 μισάωρη προπόνηση “Callanetics” για τα νέα μέλη του Grad School, για μοναδική εκγύμναση της κοιλιάς και των ποδιών, σαν έξτρα επιλογή για την Τρίτη ή την Πέμπτη, μαζί με το Pilates και τη Yoga

Καταλαβαίνω πως το πρόγραμμα GRAD SCHOOL είναι ένα σταθερά συνεχιζόμενο πρόγραμμα - ανα τρίμηνο πλέον, και δεν έχει ημερομηνία λήξης.

Κατανοώ επίσης οτι αν αποφασίσω να σταματησω από το GRAD SCHOOL και να μην το συνεχίσω, όταν αποφασίσω να επανέλθω στο πρόγραμμα, θα πρέπει να μπω απο την αρχή στο βασικό πρόγραμμα 12 Εβδομάδων FITin30’, όταν ξανανοίξει αυτό, με το κόστος που θα έχει τότε.

Καταλαβαίνω πως τα αποτελέσματα δεν είναι τα ίδια για τον καθένα και πως θα έχω τα καλύτερα αποτελέσματα μόνο όταν ακολουθήσω πιστά τις οδηγίες άσκησης και διατροφής του προγράμματος.

Κατανοώ επίσης οτι σε αυτό το πρόγραμμα δε γίνεται επιστροφή χρημάτων σε καμία περίπτωση.

 


 

Να τι πρέπει να κάνεις τώρα για να γραφτείς στις επόμενες 12 εβδομάδες του GRAD SCHOOL:

 

Οι Εγγραφές Κλείνουν αυτή την Τρίτη 20/2/18, 10μμ

 

2 Τρόποι Πληρωμής (Προς το παρόν η μηνιαία χρέωση είναι αδύνατη - το πρόγραμμα προεξοφλείται ανα τρίμηνο):

 

2co checkout

 

1. Τραπεζική πληρωμή €81: κατέθεσε €81 (κρατώντας την απόδειξη) στο  λογαριασμό της ALPHA BANK (BIC/SWIFT CODE: CRBAGRAA), στο όνομα Πασχάλης Ανδρέου, με αριθμό λογ. 385002340002220 και ΙΒΑΝ GR6001403850385002340002220, με αιτιολογία το ονομ/μο σου, και μετά στείλε μας άμεσα email με επισύναψη την απόδειξη (scan ή καθαρή φωτό), αναφέροντας το ονομ/μο, το τηλέφωνο και την ταχυδρομική διεύθυνσή σου και με θέμα “Κατάθεση GRAD SCHOOL” για να σε βάλουμε στο πρόγραμμα.

 

2. Ηλεκτρονική Άμεση Πληρωμή €81: γίνεται με την πιστωτική ή χρεωστική σου κάρτα Visa ή MasterCard ή PayPal, πατώντας το  κίτρινο κουμπάκι “BUY NOW” απο κάτω. ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Στην τελική οθόνη που θα δείς, μην ξεχάσεις να πατήσεις το πορτοκαλί κουμπάκι “Finalize Your Order”  για να μεταφερθείς στη σελίδα όπου θα εισάγεις το email σου  για να μπεις στο πρόγραμμα.

buy-now-button-16

 

“Δώσε μου 30 λεπτά τη μέρα - θα σου δώσω το σώμα που θες.”

Καλή συνέχεια!

 

Πάρης Ανδρέου

 

Ερωτήσεις: info@parisandreou.com

 

Return Policy

FotoFlexer JPG