Έλα στην Καλύτερη Φόρμα της Ζωής σου σε 12 Εβδομάδες με το #1 Πρόγραμμα Άσκησης και Διατροφής για το Σπίτι!

 

"Δώσε μου 30 λεπτά τη μέρα - θα σου δώσω το σώμα που θες.”

 

Έναρξη Προγράμματος: Δευτέρα 29/5/17

 

Οι Εγγραφές Κλείνουν την Τρίτη 23/5, 10μμ

 

Κλείσε τη θέση σου τώρα στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας

 

make them jealous pic

 

Αγαπητή φίλη, να σου κάνω μια ερώτηση;

 

Νιώθεις ποτέ απογοητευμένη με:

Επίμονο λίπος και χαλαρότητα στην κοιλιά, τους γλουτούς, τους μηρούς και τα μπράτσα;

Να δυσκολεύεσαι να χάσεις βάρος και να το διατηρήσεις;

Να παλεύεις με ένα αργό μεταβολισμό που δεν κάνει τα πράγματα καλύτερα;

- Να μην έχεις διάθεση για μπεις σε ένα πρόγραμμα γυμναστικής και διατροφής που ξέρεις ότι θα σε ωφελήσει;

Στο γυμναστήριο, αν πηγαίνεις ήδη, να κάνεις τα ίδια βαρετά πράγματα χωρίς καμία ουσιαστική ή μόνιμη διαφορά;

Να αναβάλλεις συνέχεια το να πάρεις τον έλεγχο για την υγεία και τη φυσική σου κατάσταση και ο χρόνος απλά να περνάει;

Να χαλάς εύκολα το πρόγραμμά απώλειας βάρους ή λίπους σου με το πρώτο αποτέλεσμα ή με το πρώτο λάθος;

Να υποκύπτεις συνέχεια στις λαιμαργίες, βουλιμίες κι υπογλυκαιμίες που σε πιάνουν;

Να αυξομειώνεται το βάρος σου συνέχεια;

Να προσπαθείς και να στερείσαι συνέχεια χωρίς ουσιαστικό ή μόνιμο αποτέλεσμα;

Να μη μπορείς να ξαναβρείς τη φόρμα σου μετά την εγκυμοσύνη;

Και να μην έχεις κάθε μέρα το χρόνο που χρειάζεται για γυμναστική;

 

Αν ναι, τότε έχω τη λύση στο πρόβλημά σου:

 

Το Νέο μου Πρότυπο Online Πρόγραμμα Μεταμόρφωσης 12 Εβδομάδων...

Συμμετέχοντας στo Νέο μου Online Πρόγραμμα Μεταμόρφωσης 12 Εβδομάδων FITin30’ (απλά κάνε τη διατροφή που θα σου δώσω και κάνε 30 λεπτά προπόνηση μαζί μου 3-5 φορές τη βδομάδα με online video στο χώρο σου για 12 εβδομάδες), θα πετύχεις:

 

5-10% μείωση σωματικού λίπους!

7-12 κιλά απώλεια βάρους!

Μυϊκή τόνωση και σύσφιξη σε όλο το σώμα

7-12 εκατοστά μείωση στην περιφέρεια της μέσης!!

75% βελτίωση σε ολόκληρη τη φυσική κατάσταση (ευλυγισία, ευκινησία, ισορροπία, δύναμη και αντοχή)!

Καλύτερη στάση σώματος

300% περισσότερη Αυτοπεποίθηση!!!

Ένα υπέροχο συναίσθημα περηφάνιας για τον εαυτό σου

Εξουδετέρωση του άγχους - stress

Θετική ενέργεια και ψυχολογία

Που - Τι - Πως - Πότε:

 

- 12 εβδομάδες από 3 Προπονήσεις (ποικίλων ασκήσεων) διάρκειας 30 λεπτών με τον Πάρη Ανδρέου σε online video (έναρξη Δευτέρα 29/5/17)

-- Το μυστικό του γρήγορου αποτελέσματος της γυμναστικής του FITin30' είναι ο συνδυασμός πάνω από 10 τύπων προπόνησης σε ΜΙΑ: της κυκλικής προπόνησης, της διαλειμματικής προπόνησης, της προπόνησης ενδυνάμωσης, της αερόβιας καρδιαναπνευστικής προπόνησης, της λειτουργικής προπόνησης, της νευρομυικής προπόνησης, της προπόνησης ευλυγισίας, της πλειομετρικής προπόνησης, της προπόνησης κορμού-πυρήνα και της  κινησιοθεραπείας - κι όλα αυτά χρησιμοποιώντας σαν αντίσταση κυρίως το βάρος του σώματος.

-- Αυτό σημαίνει οτι μόνο με 3 προπονήσεις 30 λεπτών FITin30' την εβδομάδα, μπορείς να βελτιώσεις και τους 5 παράγοντες της φυσικής κατάστασης συγχρόνως (μυική δύναμη, καρδιαναπνευστική αντοχή, ευλυγισία, νευρομυική συναρμογή και μεταβολισμός λιποδιάλυσης για ένα υγιές βάρος). Για να είχες αντίστοιχο αποτέλεσμα, θα χρειαζόταν να κάνεις περίπου 2 ώρες συμβατικής προπόνησης ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ (διάδρομο, βάρη κλπ.).

-- Οι προπονήσεις περιλαμβάνουν ποικίλες ασκήσεις υψηλού επιπέδουεπιστημονικής αιχμής (με το βάρος του σώματος και με ένα λάστιχο γυμναστικής με λαβές), σχεδιασμένες να αυξήσουν βαθμιδωτά ολόκληρη τη φυσική κατάσταση και το μεταβολισμό της λιποδιάλυσης - θα έχεις εκπληκτικό αποτέλεσμα σε όποιο επίπεδο φυσικής κατάστασης κι αν βρίσκεσαι τώρα!

- Τις 3 βασικές προπονήσεις της εβδομάδας θα μπορείς να τις κάνεις όποτε εσύ θες, ιδανικά κάθε Δε-Τε-Πα. Αυτές βρίσκονται συνεχώς μέσα σε μια “κλειστή” ιστοσελίδα, όπου θα έχεις πρόσβαση με έναν κωδικό, για να τις κάνεις στο χώρο σου (όπου κι αν μένεις στον κόσμο) την ώρα που σε βολεύει (όποιο κι αν είναι το πρόγραμμά σου) με τη συσκευή που σε βολεύει (smartphone, tablet ή PC). Για να τις βλέπεις, χρειάζεται να έχεις πάντα ενεργή σύνδεση στο ίντερνετ. Το δικαίωμα χρήσης των προπονήσεων και της “κλειστής” ιστοσελίδας του προγράμματος ισχύει συνεχώς κατά όλη τη διάρκεια του προγράμματος και λήγει με τη λήξη του.

- Κάθε βδομάδα κάνεις 3 διαφορετικές Προπονήσεις 30 λεπτών (Δε-Τε-Πα) που τις επαναλαμβάνεις για 4 εβδομάδες. Κάθε μήνα, έχεις 3 νέες προπονήσεις για άλλες 4 εβδομάδες. Συνολικά θα έχεις πρόσβαση σε 9 διαφορετικές 30λεπτες προπονήσεις σε ΟΛΟ το πρόγραμμα 12 Εβδομάδων.

- BONUS ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΕ 2 EΚΠΛΗΚΤΙΚΕΣ ΕΙΔΙΚΕΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ: μία 30λεπτη προπόνηση Pilates Super Core και μία Yoga Elite, ιδανικές για να τις κάνεις μια φορά κάθε εβδομάδα του προγράμματος, για ένα πιο γρήγορο κι ολοκληρωμένο αποτέλεσμα, όπως κάθε Τρίτη και Πέμπτη. Έτσι μπορείς να κάνεις 30 λεπτά κορυφαίου επιπέδου γυμναστική σε online video, 5 φορές την εβδομάδα συνολικά.

- Τα μόνα πράγματα που χρειάζεσαι για να κάνεις τις online βίντεο προπονήσεις, είναι μια σύνδεση με το Internet, μια συσκευή για να συνδεθείς (ένα Laptop ή PC ή Tablet ή Smartphone), μόνο 2-3 τ.μ. ελεύθερο χώρο στο σπίτι σου, ένα στρώμα γυμναστικής, αθλητικά παπούτσια, κι έναν ελαστικό σωλήνα (λάστιχο γυμναστικής με λαβές). Αν θες να έχεις μεγαλύτερη εικόνα, μπορείς να συνδέσεις την τηλεόραση HD σου με ένα καλώδιο HDMI με το Laptop σου. Πολλά μέλη μας κάνουν την προπόνηση ακόμα και με το smartphone ή tablet τους στις διακοπές τους, αρκεί να έχουν ίντερνετ.

- Το πλήρες διατροφικό πρόγραμμα Φυσικής Ορμονικής Βελτιστοποίησης Βασικό "Πλάνο Α" (σε online video και pdf) σχεδιασμένο για τη μέγιστη καύση λίπους και τη διατήρηση του μυικού τόνου.

-- Το διατροφικό Πλάνο Α' είναι ό,τι πιο αποτελεσματικό υπάρχει όσον αφορά την απώλεια βάρους και λίπους και την επιτάχυνση του μεταβολισμού. Το Πλάνο Α' είναι το βασικό διατροφικό πλάνο του FITin30' και ενδείκνυται σε όσους είναι υγιείς κι έχουν πάνω από 5 κιλά βάρους να χάσουν. Το διατροφικό Πλάνο Α' έχει πάρει τη σημερινή, ολοκληρωμένη του μορφή μετά από όλες τις επιτυχίες κι αποτυχίες όλης μου της εμπειρίας στο χώρο διεθνώς, έχοντας δοκιμάσει δεκάδες διατροφικά προγράμματα με χιλιάδες ανθρώπους. 

-- Τα 2 μυστικά του γρήγορου αποτελέσματος του διατροφικού Πλάνου Α' είναι η ειδική διαχείριση των υδατανθράκων (ψωμί, ζυμαρικά, πατάτες, ρύζι, φρούτα) μέσα στην εβδομάδα και η ειδική χρήση του ελαιόλαδου στα κύρια γεύματα. Αυτά τα δυό μυστικά μαζί, ρυθμίζουν το μεταβολισμό και τον οργανισμό ώστε να καίει συνεχώς το δικό του λίπος για ενέργεια, ξεπερνώντας όλα τα κοινά εμπόδια στην απώλεια βάρους και λίπους. 

-- Το διατροφικό Πλάνο Α' είναι εύκολο στην τήρησή του, με διαφορετικές επιλογές σε κάθε γεύμα/σνακ. Όλα τα γεύματα και τα σνακ είναι πολύ εύκολο και γρηγορο να ετοιμαστούν. Τα υλικά είναι επίσης οικονομικά, σε σχέση με τις κοινές δίαιτες που σε αναγκάζουν να αγοράζεις ακριβά και ειδικά τρόφιμα. Τυπικές τροφές του προγράμματος είναι: γιαούρτι, αυγά, κρέας, ψάρι, λαχανικά, ξηροί καρποί, τυρί, αλλαντικά κ.α. Υπόψην οτι σε αυτό το πρόγραμμα δε χρειάζεται να μετράς θερμίδες, να ζυγίζεις το φαγητό σου ή να τρως προκαθορισμένα γεύματα, δύσκολα στην ετοιμασία.

-- Υπάρχει πρόβλεψη και άλλα δύο ειδικά διατροφικά πρόγραμματα για υγεία κι απώλεια λίπους (Πλάνο Β' και Γ') για ειδικές ομάδες όπως αλλεργίες, ορμονικά προβλήματα, θηλασμός, νηστεία-χορτοφαγία και συντήρηση βάρους.

- Σωματική αξιολόγηση στην αρχή, στη διάρκεια και στο τέλος του προγράμματος (με τη βοήθεια σου).

- Συνεχής υποστήριξη και παρακίνηση για το καλύτερο αποτέλεσμα μέσω της πριβέ online κοινότητάς μας.

Αυτό είναι το Νο1 πρόγραμμα που υπάρχει αυτή τη στιγμή για γρήγορη απώλεια λίπους και βελτίωση της ευεξίας και της φυσικής κατάστασης και δεν έχει καμία σχέση με ό,τι μπορεί να έχεις δοκιμάσει στο γυμναστήριο ή οπουδήποτε αλλού.

 

 

ΔΕΙΓΜΑ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗΣ (προχωρημένο επίπεδο)

 

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

 

Αυτό το πρόγραμμα είναι ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΜΟΝΟ για:

Άντρες και γυναίκες 18-60 ετών που θέλουν να χάσουν βάρος, να κάψουν λίπος και να βελτιώσουν τη φυσική τους κατάσταση κι ευεξία

Με Δείκτη Μάζας Σώματος ΑΥΣΤΗΡΑ μέχρι και 34 το μέγιστο, προκειμένου να μπορούν να κάνουν τις περισσότερες ασκήσεις με άνεση και ασφάλεια (υπολόγισε το ΔΜΣ σου εδώ)

Με ή χωρίς εμπειρία στην άσκηση (το επίπεδο δυσκολίας αυξάνεται βαθμιδωτά μέσα στις 12 εβδομάδες)

Άτομα υπεύθυνα, με θετική ενέργεια και διάθεση που είναι διατεθειμένα να δουλέψουν για να πετύχουν τους στόχους τους για την ευεξία και την απώλεια λίπους

Άτομα που θα κάνουν κάθε προπόνηση, 3-5 φορές την εβδομαδα και που θα ακολουθήσουν κατά γράμμα τις διατροφικές οδηγίες που θα πάρουν για να έχουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα (εκτός κι αν παρακολουθούνται ήδη απο γιατρό ή διαιτολόγο)

Άτομα που μπορούν και θέλουν να λειτουργήσουν μέσα σε μια online κλειστή ομάδα με κοινό στόχο

Χωρίς κάποιο θέμα υγείας που δε θα τους επέτρεπε να κάνουν έντονη άσκηση όπως κάτι απο τα παρακάτω...

Το πρόγραμμα αυτό είναι ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ για οποιονδήποτε με:

ΔΜΣ απο 35 και πάνω (υπολόγισε το ΔΜΣ σου εδώ)

Εγκυμοσύνη - μπορείς να ξεκινήσεις το FITin30' μόλις σου δώσει άδεια ο γιατρός σου για πιο έντονη άσκηση όπως τρέξιμο (συνήθως 2-3 μήνες μετά)

Ορμονικά προβλήματα που δεν έχουν ρυθμιστεί με την κατάλληλη θεραπεία

Παλιά εξάρθρωση ώμου

Παλιά εγχείρηση σε γόνατα ή μέση

Σοβαρό πρόβλημα στην καρδιά

Σοβαρό αναπνευστικό πρόβλημα, όπως χρόνιο άσθμα

Σοβαρό πρόβλημα σε μέση, γόνατα, αυχένα, καρπούς ή ώμους

Παλιό κάταγμα που δεν έχει ξεπεραστεί εντελώς

Οποιοδήποτε άλλο πρόβλημα υγείας που μπορεί να χειροτερέψει με την άσκηση ή κάτι απο τα παρακάτω...

ΠΡΟΣΟΧΗ: Αυτό το πρόγραμμα ΔΕΝ είναι για όλους...

 

Δουλεύω ΜΟΝΟ με τα άτομα που ΘΕΛΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ να πετύχουν...

 

Έτσι, αν είσαι απο τα άτομα με αρνητική προδιάθεση που έχουν την τάση να επικρίνουν, να γκρινιάζουν, να τεμπελιάζουν, να υπερ-αναλύουν κάτι, να αμφιβάλλουν για κάτι, ή να ρίχνουν τις ευθύνες στους άλλους για ό,τι τους συμβαίνει, τότε αυτό το επαναστατικό πρόγραμμα που αλλάζει ζωές δεν είναι για σένα.

Επίσης, αυτό το πρόγραμμα δεν κάνει για σένα αν πρόκειται να μην ακολουθείς τις οδηγίες που θα πάρεις. Αυτό το πρόγραμμα είναι σύντομο κι εντατικό και για να έχει αποτέλεσμα, θα πρέπει να ακολουθείς επακριβώς τις οδηγίες άσκησης και διατροφής που θα σου δώσω, αλλιώς δε θα έχεις αποτέλεσμα.

Απο την άλλη μεριά, αν μπορείς να φανταστείς τον εαυτό σου σε 12 εβδομάδες απο τώρα με ένα νέο σώμα με αντοχή, θετική ενέργεια κι αυτοπεποίθηση, κι είσαι διατεθειμένη να κάνεις ΟΛΗ τη δουλειά που απαιτείται όπως πρέπει για αυτές τις 12 εβδομάδες, χωρις γκρίνιες, διαπραγματεύσεις ή δικαιολογίες, τότε προχώρα!

 

 

Σκέψου απλά αυτά:

 

Χρειάζεσαι κάποιον να σε κρατάει υπόλογη/ο;

Είσαι έτοιμη/ος να πάρεις επιτέλους τον έλεγχο της υγείας, του βάρους, της διατροφής και της ευεξίας σου;

Χρειάζεσαι παρακίνηση;

Θέλεις ένα οργανωμένο πρόγραμμα άσκησης σχεδιασμένο απο έναν Ειδικό ώστε να πάρεις τα μέγιστα αποτελέσματα στο λιγοτερο δυνατό χρόνο;

Μπορείς να πειθαρχήσεις για 12 εβδομάδες και να ακολουθείς ένα αποδεδειγμένο πρόγραμμα διατροφής κατά γράμμα;

Έχεις περιορισμένο χρόνο και θες να πάρεις τα μέγιστα απο την προπόνησή σου;

Ψάχνεις για ένα πρόγραμμα που να δουλεύει το σώμα και τη φυσική σου κατάσταση ολοκληρωμένα;

Θα ήθελες να γνωρίσεις νέα άτομα με θετική ενέργεια μέσω του internet;

Θα ήθελες να δώσεις μια ώθηση στην ψυχολογία σου;

Ψάχνεις κάτι νέο για να σπάσεις τη μονοτονία και τη στασιμότητα;

Αν απάντησες “ΝΑΙ” σε μια απο τις παραπάνω ερωτήσεις, τότε αυτό το πρόγραμμα είναι ιδανικό για σένα!

 

 

Τώρα δες παρακάτω τις επιτυχίες από άτομα που συμμετείχαν στα προγράμματά μου στο παρελθόν, και γράψου για το FITin30’ στο τέλος της σελίδας!

 

 

Nasia Prin kai Meta

 

 

Αδαμαντια Ζαχαριαδη πριν μετα-

 

 

Αρτέμης Σελμπέσης πριν μετα-

 

 

Βασιλικη Κων-ρα πριν μετα-

 

 

Βίκυ Κάππου πριν μετα

 


 

Το νέο μου πρόγραμμα:

 

 

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: 3 μηνιαίες δόσεις των €37

 

ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ “2 σε 1”: Μπορείς να φέρεις κι έναν φίλο/η μαζί σου στο πρόγραμμα (με την προυπόθεση οτι ΔΕΝ είναι ήδη στη λίστα ηλεκτρονικής μου αλληλογραφίας, είναι νέο άτομο στα προγράμματά μου και πληρεί τους όρους συμμετοχής όπως αναγράφονται πιο πάνω) και να μοιραστείς το κόστος μαζι του 50/50, όταν προεξοφλήσεις το πρόγραμμα! Έτσι, το κόστος μπορεί να καταλήξει σε €55,5 συνολικά για τον καθένα. Σε αυτή την περίπτωση, προεξοφλεί τη συμμετοχή του ο ένας απο τους δυο σας κανονικά, και μετά μοιράζεστε μεταξύ σας τα χρήματα.

 

 

 

My Guarantee

 

 

Ναι Πάρη!

 

Σε παρακαλώ βάλε με μέσα στο Εντατικό σου Online Πρόγραμμα Μεταμόρφωσης 12 Εβδομάδων FITin30’!

 

Θέλω κι εγώ να χάσω έως 12 κιλά λίπους και να γίνω fit στο μυαλό και στο σώμα σε 12 εβδομάδες!

 

Σε βεβαιώνω ότι πληρώ όλα τα κριτήρια συμμετοχής όπως γράφονται πιο πάνω κι οτι είμαι διατεθειμένη/ος να κάνω όλη τη δουλειά που απαιτείται ως το τέλος!

 

Καταλαβαίνω πως όταν κλείσω τη θέση μου απο κάτω μέχρι κι αυτή την Τρίτη στις 10μμ, θα:

 

Πληρώσω μόνο 3 μηνιαίες δόσεις των €37 για ΟΛΟ το πρόγραμμα, με ό,τι αυτό περιλαμβάνει, όπως αναφέρεται πιο πάνω (μόνο με χρεωστική ή πιστωτική κάρτα). Σε αυτή την περίπτωση, είμαι υποχρεωμένη/ος να καταβάλλω και τις 3 δόσεις κανονικά, ανεξάρτητα με το αν κάνω όλο ή μέρος του προγράμματος, για οποιονδήποτε λόγο.

Εναλλακτικά, μπορώ να εξοφλήσω το κόστος όλου του προγράμματος προκαταβολικά, δηλαδή €111, με κάρτα ή κατάθεση στην τράπεζα.

- Μπορώ να μοιραστώ το κόστος της συμμετοχής μου με ένα φίλο/η 50/50, μόνο όταν προεξοφλήσω το πρόγραμμα, με την προυπόθεση οτι πληρεί τους όρους συμμετοχής όπως αναφέρονται πιο πάνω και δεν είναι ήδη γραμμένος/η στη λίστα ηλεκτρονικής αλληλογραφίας σου.

Καταλαβαίνω πως τα αποτελέσματα ποικίλουν ανάλογα το άτομο, το σωματότυπο, το αρχικό βάρος, τους στόχους του, την προσπάθεια που καταβάλλει και το κατά πόσο ακολουθεί πιστά τις οδηγίες σου.

Καταλαβαίνω πως προστατεύομαι απο την Εγγύηση Ικανοποίησης και Επιστροφής Χρημάτων 30 Ημερών σου (όταν προεξοφλήσω το πρόγραμμα, συμμετέχω χωρίς φίλο/φίλη και πληρώ όλες τις προυποθέσεις παραπάνω), έτσι το μόνο που έχω να χάσω είναι ανεπιθύμητο βάρος και λίπος!

 


 

Να τι πρέπει να κάνεις τώρα για να γραφτείς στο ΝΕΟ μου Πρόγραμμα Μεταμόρφωσης 12 Εβδομάδων FITin30’ που ξεκινάει τη Δευτέρα 29/5/17!

 

Οι Εγγραφές Κλείνουν την Τρίτη 23/5/17, 10μμ

 

3 Τρόποι Πληρωμής:

 

2co checkout

 

1. Τραπεζική πληρωμή €111 - ολική προεξόφληση: κατέθεσε €111 (κρατώντας την απόδειξη) στο  λογαριασμό της ALPHA BANK (BIC/SWIFT CODE: CRBAGRAA), στο όνομα Πασχάλης Ανδρέου, με αριθμό λογ. 385002340002220 και ΙΒΑΝ GR6001403850385002340002220, και μετά στείλε μας άμεσα email στο info@parisandreou.com, με επισύναψη την απόδειξη, με περιεχόμενο το ονομ/μο σου, το τηλέφωνο και τη διεύθυνσή σου και με θέμα “Κατάθεση FITin30” για να σε βάλουμε στο πρόγραμμα.

 

2. Ηλεκτρονική Άμεση Πληρωμή €111 - ολική προεξόφληση: γίνεται με την πιστωτική ή χρεωστική σου κάρτα  Visa ή MasterCard ή PayPal,  πατώντας το  κίτρινο κουμπάκι “Buy Now”  απο κάτω.  ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ:  Στην τελική οθόνη που θα δείς, μην ξεχάσεις να πατήσεις  το  πορτοκαλί κουμπάκι “Finalize Your Order” για να μεταφερθείς στη σελίδα όπου θα εισάγεις το email σου  για να μπεις στο πρόγραμμα.

buy-now-button-16

3. Ηλεκτρονική Πληρωμή 3 Μηνιαίων Δόσεων €37: γίνεται με την πιστωτική ή χρεωστική σου κάρτα Visa ή MasterCard ή PayPal, πατώντας το  κίτρινο κουμπάκι “Buy Now” απο κάτω. ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Στην τελική οθόνη που θα δείς, μην ξεχάσεις να πατήσεις  το πορτοκαλί κουμπάκι “Finalize Your Order” για να μεταφερθείς στη σελίδα όπου θα εισάγεις το email σου  για να μπεις στο πρόγραμμα.

buy-now-button-16

Σημαντικό για προσφορά “2 σε 1” : Αν μοιράζεσαι το κόστος με έναν φίλο/η με την προσφορά “2 σε 1”, στείλτε μας μετά την αγορά ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ένα email (ο καθένας από το δικό του email) στο info@parisandreou.com με τα παρακάτω:

  • με θέμα “FITin30’ 2 σε 1”
  • με το ονομ/μο και email και των δύο σας, καθορίζοντας ποιός από τους δύο είναι ο αγοραστής
  • με τη βεβαίωση της επιθυμίας συμμετοχής σου στο πρόγραμμα
  • με τη βεβαίωση οτι πληρείς όλες τις προυποθέσεις συμμετοχής

Για να ισχύει η προσφορά "2 σε 1" θα πρέπει αυτά τα δύο email να σταλούν αμέσως μετά την αγορά και πριν τη λήξη των εγγραφών.

 

 

“Δώσε μου 30 λεπτά τη μέρα - θα σου δώσω το σώμα που θες.”

Καλή Αρχή!

 

Πάρης Ανδρέου

 

Ερωτήσεις: info@parisandreou.com

 

FotoFlexer JPG