Ναι Πάρη!

Σε παρακαλώ βάλε με μέσα στο Νέο σου Online Life Coaching Πρόγραμμα 12 Εβδομάδων "ELEVATE"!

Θέλω κι εγώ να μπω στο δρόμο για να αποκτήσω την Ιδανική μου Ζωή σε 12 εβδομάδες!

Σε βεβαιώνω ότι είμαι διατεθειμένη/ος να κάνω όλη τη δουλειά που απαιτείται ως το τέλος!

Καταλαβαίνω πως όταν κλείσω τη θέση μου απο κάτω μέχρι την Πέμπτη 25/1/18 στις 10μμ, θα:

 

Πληρώσω μόνο €7,100 €497 για ΟΛΟ το πρόγραμμα ELEVATE, με ό,τι αυτό περιλαμβάνει (πιο οικονομική επιλογή - καλύπτεται από εγγύηση).

Εναλλακτικά, μπορώ να πληρώσω με 6 μηνιαίες δόσεις των €97 (πιο ευέλικτη επιλογή - δεν καλύπτεται από εγγύηση). 

Καταλαβαίνω πως θα έχω για πάντα πρόσβαση στα βίντεο όλων των ενοτήτων, έτσι ώστε να μπορώ να ανατρέχω σε αυτά όποτε χρειάζομαι, ακόμα και μετά το πέρας του προγράμματος.

Καταλαβαίνω πως τα αποτελέσματα ποικίλουν ανάλογα την προσπάθεια που καταβάλλει κανείς και το κατά πόσο ακολουθεί πιστά τις οδηγίες.

Καταλαβαίνω πως από τη στιγμή που εξόφλησα προκαταβολικά το πρόγραμμα, €30 από την πληρωμή μου θα κατατεθούν μέσα σε μια εβδομάδα από το κλείσιμο των εγγραφών στην Κιβωτό του Κόσμου.

Καταλαβαίνω πως από τη στιγμή που εξόφλησα προκαταβολικά το πρόγραμμα, προστατεύομαι απο την Εγγύηση Ικανοποίησης και Επιστροφής Χρημάτων 30 Ημερών σου, έτσι δεν έχω τίποτα να χάσω, παρά μόνο να κερδίσω από αυτή τη διαδικασία! (Αφαιρούνται €30 της δωρεάς κι €7 για τραπεζικά έξοδα και διαδικασίες.)


 

Να τι πρέπει να κάνεις τώρα για να γραφτείς στο Νέο μου Online Life Coaching Πρόγραμμα 7 Εβδομάδων "ELEVATE" που ξεκινάει αυτή την Κυριακή 28/1/18!

Οι Εγγραφές Κλείνουν αυτή την Πέμπτη 25/1/18, 10μμ

 

3 Τρόποι Πληρωμής:

1. Tραπεζική πληρωμή €497: κατέθεσε €497 (κρατώντας την απόδειξη) στο  λογαριασμό της ALPHA BANK (BIC/SWIFT CODE: CRBAGRAA), στο όνομα Πασχάλης Ανδρέου, με αριθμό λογ. 385002340002220 και ΙΒΑΝ GR6001403850385002340002220, και μετά στείλε μας άμεσα email με το ονομ/μο, το τηλέφωνο και επισύναψη την απόδειξη (φωτό ή scan να φαίνεται καθαρά) στο info@parisandreou.com και θέμα “Κατάθεση ELEVATE” για να σε βάλουμε στο πρόγραμμα.

 

2. Ηλεκτρονική Άμεση Πληρωμή €497: γίνεται με την πιστωτική ή χρεωστική σου κάρτα Visa ή Mastercard ή PayPal, πατώντας το κίτρινο κουμπάκι “Buy Now” απο κάτω. ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Στην τελική οθόνη που θα δείς, μην ξεχάσεις να πατήσεις το πορτοκαλί κουμπάκι “Finalize Your Order” για να μεταφερθείς στη σελίδα όπου θα εισάγεις το email σου  για να μπεις στο πρόγραμμα.

buy-now-button-16

3. Ηλεκτρονική Πληρωμή 6 μηνιαίων δόσεων €97: γίνεται με την πιστωτική ή χρεωστική σου κάρτα Visa ή Mastercard ή PayPal, πατώντας το κίτρινο κουμπάκι “Buy Now” απο κάτω. ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Στην τελική οθόνη που θα δείς, μην ξεχάσεις να πατήσεις το πορτοκαλί κουμπάκι “Finalize Your Order” για να μεταφερθείς στη σελίδα όπου θα εισάγεις το email σου  για να μπεις στο πρόγραμμα.

buy-now-button-16

 

Καλή Αρχή!

Πάρης Ανδρέου

info@parisandreou.com 

www.ParisAndreou.net 

Return Policy - Contact