1η ζωντανή online συνάντηση μέσω Skype:  Σάββατο 1/4/17, 5μμ

(καθορισμός μετέπειτα σταθερής ώρας και μέρας στην πρώτη συνάντηση, κατόπιν συνεννόησης με όλους)

 

Οι Εγγραφές Κλείνουν αυτή την Πέμπτη 30/3, 10μμ

 

Κλείσε τη θέση σου τώρα στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας

To ELEVATE MASTERMIND περιλαμβάνει:

- 2 ζωντανές, online, ομαδικές συναντήσεις Life Coaching κάθε μήνα, μέσω Skype, διάρκειας 30-60' (ανάλογα με την ύλη της συνάντησης και τον αριθμό των ατόμων). H ώρα και μέρα θα καθοριστεί στην πρώτη μας συνάντηση, θα είναι σταθερή για όλα τα μέλη της ομάδας και θα αλλάζει μόνο αν υπάρχει σοβαρή ανάγκη από κάποιο μέλος, εφόσον συμφωνούν όλα τα μέλη.

- Κάθε συνάντηση μπορεί να έχει λίγα λεπτά μάθημα, και λίγα λεπτά επικοινωνία με το κάθε μέλος χωριστά σχετικά με την πορεία του πλάνου επίτευξης των στόχων του. Το Γκρουπ μας θα έχει το μέγιστο 10 άτομα.

- Πρόσβαση στο πριβέ FB Group μας για επιπλέον στήριξη κι επικοινωνία.

- Όλο το ELEVATE MASTERMIND έχει στόχο να σε υποστηρίξει κατάλληλα, ώστε να ξεκαθαρίσεις τα πάθη, τους στόχους και το πλάνο σου για να τα πετύχεις, να σε κρατήσει υπόλογη στο πλάνο σου, και να εντάξει ό,τι έμαθες στο ELEVATE στον τρόπο ζωής σου, ώστε να μπεις στο δρόμο για να κάνεις τα όνειρα και τα πάθη σου πραγματικότητα!

 

ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:

- Το πρόγραμμα απευθύνεται μόνο σε όσους έχουν δει και τις 7 ενότητες του προγράμματος ELEVATE του Πάρη Ανδρέου.

- Το πρόγραμμα απευθύνεται μόνο σε τυπικά άτομα, που θα είναι έτοιμα και συνδεδεμένα online τουλάχιστον 5 λεπτά νωρίτερα πριν την ώρα έναρξης κάθε online ομαδικής συνάντησης στο Skype, την ώρα και μέρα που θα έχουμε συμφωνήσει.

- Σε περίπτωση αδυναμίας συμμετοχής σε κάποια προγραμματισμένη online συνάντηση, το μέλος θα πρέπει να ενημερώσει προσωπικά τον Coach με μήνυμα στο Facebook, τουλάχιστον 24 ώρες πριν.

- Για να μπορεί να παραμείνει το κάθε μέλος στο πρόγραμμα, θα πρέπει να συμμετέχει σε τουλάχιστον μία από τις δύο συναντήσεις κάθε μήνα, να είναι τυπικό και να κάνει ό,τι ασκήσεις και δράσεις έχει συμφωνήσει να κάνει στην επικοινωνία με τον Coach.

 

 

 Προσφορά ELEVATE MASTERMIND: €47/μήνα (χωρίς δέσμευση)

 

 

Ναι Πάρη!

Θέλω να συνεχίσω το πρόγραμμά μας και να μπω στο ELEVATE MASTERMIND!

Θέλω να κάνω κτήμα μου τα όσα έμαθα στο ELEVATE και να τα εντάξω στον τρόπο ζωής μου, ώστε να μπω στο δρόμο για να αποκτήσω τη ζωή που μου αξίζει!

Καταλαβαίνω πως όταν κλείσω τη θέση μου απο κάτω μέχρι κι αυτή την Πέμπτη στις 10μμ, θα:

 

Πληρώσω €47 σήμερα και κάθε μήνα (περίπου την ίδια μέρα), για όσο καιρό θέλω να συμμετέχω στο ELEVATE MASTERMIND. Καταλαβαίνω οτι μπορώ να σταματήσω το πρόγραμμα και τις μηνιαίες χρεώσεις όποτε θέλω, στέλνοντας απλά ένα email με τίτλο "Διακοπή ELEVATE" στο info@parisandreou.com.

Καταλαβαίνω πως το πρόγραμμα ELEVATE MASTERMIND είναι ένα σταθερά συνεχιζόμενο πρόγραμμα, και δεν έχει ημερομηνία λήξης. Μπορώ να το συνεχίζω για όσο χρειάζομαι υποστήριξη στις προσπάθειές μου προς τους στόχους μου.

- Καταλαβαίνω οτι θα πρέπει να είμαι τυπικός/η στις προγραμματισμένες συναντήσεις μας, καθώς και στις δράσεις και ασκήσεις που έχω συμφωνήσει να κάνω με τον Coach, προκειμένου να μπορώ να παραμείνω στο πρόγραμμα.

- Καταλαβαίνω οτι θα πρέπει να συμμετέχω σε τουλάχιστον μία από τις δύο συναντήσεις μας κάθε μήνα, προκειμένου να μπορώ να παραμείνω στο πρόγραμμα.

Κατανοώ επίσης οτι αν αποφασίσω να σταματησω από το ELEVATE MASTERMIND και να μην το συνεχίσω, δε θα μπορέσω να επανεγγραφώ στο πρόγραμμα. 

Καταλαβαίνω πως τα αποτελέσματα δεν είναι τα ίδια για τον καθένα και πως θα έχω τα καλύτερα αποτελέσματα μόνο όταν ακολουθήσω πιστά τις οδηγίες του προγράμματος και του Coach.

Κατανοώ επίσης οτι σε αυτό το πρόγραμμα δε γίνεται επιστροφή χρημάτων σε καμία περίπτωση.

 


 

Να τι πρέπει να κάνεις τώρα για να γραφτείς στο ELEVATE MASTERMIND:

 

Οι Εγγραφές Κλείνουν αυτή την Πέμπτη 30/3, 10μμ

 

1 Τρόπος Πληρωμής:

 

2co checkout

 

Ηλεκτρονική Άμεση Πληρωμή €47/μήνα: γίνεται με την πιστωτική ή χρεωστική σου κάρτα Visa ή MasterCard ή PayPal, πατώντας το  κίτρινο κουμπάκι “BUY NOW” απο κάτω. ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Στην τελική οθόνη που θα δείς, μην ξεχάσεις να πατήσεις το πορτοκαλί κουμπάκι “Finalize Your Order”, για να μεταφερθείς στη σελίδα όπου θα εισάγεις το email σου  για να μπεις στο πρόγραμμα.

buy-now-button-16

Θα σε δώ εκεί, 

 

Πάρης Ανδρέου

 

Ερωτήσεις: info@parisandreou.com

 

Return Policy

FotoFlexer JPG